A kevesebb néha drágább | Galaxy S21 / S21+ teszt

Tech2.hu

74 E megtekintés8

  Sziasztok! Egy hét után ideje beszámolni a Samsung újdonságairól, ebben a videóban a Galaxy S21-ről és az S21+-ról lesz szó. Az Ultráról külön videó készült.
  Galaxy S21 Ultra teszt: hugets.info/show/p6Z6fa2mtqWmqHo/vide.html
  Kövessetek minket:
  - Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
  - Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
  - Facebook: goo.gl/WqeizY
  - Instagram: goo.gl/Dzp2vD
  - Weboldal: goo.gl/9SnNRv
  - Twitter: goo.gl/zYw3gU
  - Email: info@tech2.hu
  Időbélyegek:
  00:00 - Bevezetés
  00:52 - Mi van/nincs a dobozban?
  01:53 - Ciki a műanyag hátlap?
  03:15 - Nincs microSD foglalat!
  03:43 - Dizájnbeli érdekességek, feloldás
  04:16 - 120Hz, de FHD+ kijelzők
  04:58 - Android 11 és OneUI 3.1
  05:32 - Exynos 2100 | benchmarkok
  06:33 - Kamerák
  08:01 - Üzemidő, töltés
  08:52 - Összegzés
  GY.I.K.
  - Te kecskeméti vagy? Igen :)
  - Mi az a számláló a háttérben?: hugets.info/show/qISrndHe1KmMsJQ/vide.html
  - Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
  - Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
  - Hogyan készül egy Tech2 videó?: hugets.info/show/zl2shM6muoB0y6g/vide.html
  Tagek:
  tech2, tech2hu, galaxy s21, galaxy s21 bemutató, galaxy s21 teszt, galaxy s21 5g, s21 bemutató, s21, s21 teszt, s21+ teszt, s21+ bemutató, s21+ magyar, galaxy s21+ bemutató, galaxy s21+, galaxy s21+ teszt, galaxy s21 plus, galaxy s21 plus bemutató, galaxy s21 plus teszt, okostelefon, exynos 2100, exynos 2100 benchmark, s21 vs s21+, s21 vs s21 ultra, s21 ultra, android 11, oneui 3, samsung galaxy s21, samsung galaxy s21 teszt, samsung galaxy s21+, samsung galaxy s21 teszt

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Tech2.hu

   Sziasztok! Egy kis helyesbítés! A Galaxy S21 széria JANUÁR 29-TŐL kapható Mo-n, kevertem azzal, hogy mikor mehet ki a teszt :)

   1. Norbi Dervanics

    Hamarabb megérkeztek az országba hamarabb lesznek kaphatók

  2. Balázs Vígh

   Szia Laci! A Fold 3-ról lesz ilyen teszt?

   1. Tech2.hu

    Szia, ha bejelentik biztosan :)

  3. Zoltán

   a mi 11, a fenti tesztek alapján 50 fokra is felmelekszik, a kamera pedig csalodas.

  4. Petra TT

   Az S21 Plusz milyen színű itt ?

  5. Levente Pócs

   Lehet megfontolom a válást az S7 edge-ről valami újabbra. Ugye ez már nem 1 generáció.😅

  6. Tibor Racz

   Végre, műanyag hátlap, lapos kijelző, GG Victus 👍👍 Megvan a következő telóm, de azért várok még egy kicsit míg lejebb megy az ára.

  7. Zöld Bendi

   Szia! Az a helyzet, hogy betört a telefonom képernyője, vagyis részben, de nem is azzal van a probléma, hanem, hogy nem tölt, miután elejtettem, feltettem töltőre, de semmi, most is próbálkozok... esetleg ebben tudsz segíteni, vagy márcsak egy új telefon segíthet a problémán vagy szervíz maradt hátra? A telefonom egy Samsung Galaxy A40. Ha válaszolnál azt nagyön megköszönném.😀

  8. Norbert Toth

   🤦‍♂️

  9. bob bob

   Ki az a hülye aki ezt így megveszi? Műanyag hátlap, nincs töltő fej ,se mikro sd , se füllhalgató ? Ez vicc? Egy vezeték nélküli füllhalgató 30 ezer, egy gyári töltő 15ezer vagy 20 ezer. Ez undorító amit csinál a Samsung. Ilyen telom biztos nem lesz.

  10. Tamás Kőrösi

   VáRd mEg a mI11-Et mErt aZ xiAoMi nEm bAj hoGy HemZseG a hiBákTóL, hIsz cSak vÉletLeNszErŰeN kIkaPcsOl, kAmEra TeljeSíTmÉny áTlaGos, És mÉg öSszE iS omLik nÉha FotÓ kÉszíTéS KözBeN. PiXeLes, ZaJos A kÉpeRnyŐ, nEm mIndEn jÁtéK tÖlT be MeGfeLeLőeN, éS mÉg MeLegsZik Is a SnApi, eZérT le IS SzaBályOz a ProCeSsZor, ViSszaFogJa Az ÓraJeLeT HoGy TudjOn HüLni, dE aZérT VeGyéTek InkÁbb AzT meRt XiAoMi, hÁt ocCó kÍnAi, Jó aZ nEktEk. Édes istenem....

   1. Tamás Kőrösi

    Sőt, hopsz, S21 Ultránál már vannak tesztek. Snapdragon vs Exynos verzió. Az Exynos kevésbé melegszik, és még energiatakarékosabb is kicsivel. Mi11-et meg továbbra is csak javasolni lehet, a kínai belpiacos verzióra nem lesz GMS, és az Európába jövö változat is 300k környékén lesz, vagy felette. Vegyétek, vigyétek 😂😂

  11. Kalman Lehel

   Sziasztok. Én s10e ről váltottam tegnap s21 re. Hát nagy csalódás. Nem a műanyag hátlap miatt hanem az SD kártyám kuka, kábeles fülhallgatót jobban szeretem de nincs hová dugni. Hát a Samsung is lassan szar lesz mind a iPhone. Még jó hogy a mágneses töltő működik.

  12. Levente Ladányi

   Én szerintem maradok a Galaxy S9-esemnél..szerintetek Galaxy S10-re érdemes váltani vagy S20-ra,de az S20-at is tavaly kritizáltam,de nem gondoltam hogy mélyebbre fogunk sülledni. Én maradok 2-3 évig az S9-nél,aztán max S10? vagy nem érné meg? Az S9-esemet hány évig lehet vagy érdemes használni? Köszönöm előre is :)

  13. Kookaburra

   Azt nem értem, hogy ha észak amerikában 300 ezer forint akkor nálunk miért 400 ezer? Ez hogy jött ki?

   1. Kookaburra

    @Endre Farsang hűha. rájön még nagyon max 10%. 1100 dollàr. akkor sem annyi amennyi nálunk meg ott a fizetések is màsok. Ugyanúgy mintha Nigériába próbálnál egy iphonet venni. sokkal drágább lesz meg az ottani emberek havi 50-60 eurot keresnek

   2. Endre Farsang

    Azt az apróságot magyarországon minden esetben elfelejtik megemlíteni ha usa árakról van szó hogy amerikában mindig a nettó ár van feltüntetve mindenhol.

  14. János Tóth

   tizenkettő egy tucat!

  15. Sanyi

   Nem rossz de, maradok az s10e-mnél. Műanyag hátlap is elég gáz de a töltő hiánya még jobban.

  16. Feri Feri

   Nem is telefonnal van a baj, hanem az árral! S10ről biztos nem váltok! Kivettek egy csomó mindent az ár meg ugyanannyi!? Hát köszi rohadjon rátok!

  17. SuperBarnus

   Ez a mostani széria teljesen jó példa arra, hogy fölösleges, és sokszor nem is tudnak évről-évre új dolgokkal kijönni, ez egy erőltetett menet, ami teljesen értelmetlen. Semmi értelme ezt megvenni, inkább venném most az előző szériát. Valamivel jobb a proci benne az újban, de szinte semmi változás, sőt, kamera is ugyan az, a kisebb nem kapott üveghátlapot, csökkent a felbontás, és mindegyikből kikerült a töltőfej is. Szubjektív ugyan, de nekem ez a hátsó kamera kialakítás is szerintem ultra gagyi. Ha nem samsung lenne ráírva, hanem valami ismeretlen márka, senki sem venné. lábujjhegyen pipiskedve hozza a proci is a tavalyi snapdragon 865 -ös szintet.

  18. 190:3

   Hívhatlak lacának?

  19. Mr. Dog3

   10:23 Egy szóval tudok válaszolni a kérdésedre: Fidesz, és az ő pompás gazdaságkezelése.

  20. SFM TwistR

   10:43 Engem személy szerint telefonoknál nem zavar hogy műanyag a hátlap, tekintetében, hogy minden telefonomra tettem, és teszek is tokot, persze ez csak akkor nem zavar, ha szép is az a műanyag hátlap. Csúcskategoriás mobiloknál más a helyzet. Abban az ár ketagoriában amit az S21 és az S21+ képvisel, szerintem elvárható egy fém vagy üveg hátlap

  21. Ferike Ilonka

   Szia Laci! Ha mondjuk olyan helyt élek ahol az 5G nem foghato akkor is gyorsabban merül a készülék?

  22. Morgo Kovi

   Again: Laci, azt nem mondtad - bár lehet Te sem tudtad eddig -, hogy az S21 arcfelismerője maszkban is felismeri a tulajdonost. Legalábbis Thao Huynh videóján ez látható: hugets.info/show/pJukoZuRtZCE0mU/vide.html Ez azért szerintem a mai covidos időkben - ami előreláthatólag közel az év végéig szerintem még azért el fog tartani -, elég fontos tényező. Őszintén, nekem egy S20+ -om van, de gondolkodom egy sima S21 megvásárlásán. Egyfelől az S20+ túl nagy a számomra (első zsebben tartom farmerban és baromi nehéz már oda betuszkolnom a zsebkendő mellé, főleg ha rajta van a szilikon hátlapvédő), másfelől ha bekapcsolom rajta az arcfelismerőt, akkor naponta legalább két-három alkalommal kódot kér, mondván a biztonságomat ez szolgálja őszerinte. Én viszont ezt hülyeségnek tartom és engem ez baromira idegesít is, ezért inkább kikapcsoltam az arcfelismerőt. Az ujjlenyomat olvasója viszont sokszor nem ismeri fel az ujjaimat. Ez nem tudom miért van, de ez se nagyon tetszik. Ugyanazzal az ujjammal, semmit sem tisztítva rajta, ha feloldom kóddal (mert nem ismerte fel), rögtön utána újra lezárom és ismét próbálkozom, akkor már működik. Fura. Szóval abban reménykedem, hogy az új modellen ezen sikerült valahogy túllépni. Egyébként érdekes, de laptopon is találkoztam már hasonló jelenséggel, pedig ott nem a kijelző alá van beépítve az ujjlenyomat felismerő.

  23. Kende Korcsmaros

   Nézve az almás elvakult elvetemült létformaknak köszönhető eladásokat(a gyártó "nagyon jó" marketingjei sorozata miatt), nem kapta meg a Samu a már 3 éve jól megérdemelt pofont. A minnél többért minnél kevesebbet elv gátlástalanul pontosan ugyanaz, mint a játékiparban. Nem kapitalizmus-ellenes vagyok, de ez a vadkapitalista hozzáállás bassza szét a világot... röhej, hogy el tudta érni az alma meg a samu, hogy a semmit vegyék tőlük... extrém áron. Az A41-emet a Voda 60k-ért adta összesen, míg ugyanez a gyárónál 100+ volt anno nyáron... de legközelebb elvből így se kell samu, pedig nagy fan voltam... valahogy megoldom az átállást.

  24. Olivér Tóth

   Jók ezek a telo tesztek! Várható Huawei P50 teszt?

  25. Dániel Kövesi

   60ezer forinttal kevesebbért mennyire máshogy értékelnénk már a sima S21-et. Hova az istenbe lett 200 dollárnyi árkülönbség amikor ez bevezetésre került az európai piacon?

   1. Endre Farsang

    Eu ár bruttó ár, usa ár nettó ár. Minden amerikai ár mindig netto mindenhol, de erről soha nem beszélnek ha usa árakról van szó.

   2. Hun Honcraft

    itthon akkor meg a sima S21 annyi lenne,mint az S20,ami lejebb nyomná az S20 árát,ami meg a S20 FE árát

  26. Manu

   Samsung : 2020 Október közepétől kb 2020 dec közepéig árasszuk el mémekkel a netet, h milyen gáz, hogy az Iphone nem kap töltőt Samsung 2020 dec közepe: khmm törörjük szépen ezeket a videókat, de ne vegye észre senki.. Szerintem ez olyan szintő sz@***ás h már már pornhubra való..

  27. Antal Lelesz

   Szia Laci. Szerinted érdemes be ruházni egy olyan koncepcióra ami áll egy S21+, galaxy buds Pro, galaxy tab 7+( 8/256GB), galaxy activi 2 ből ál. Előre is köszönöm a válaszod.

  28. Jozsef Bujaki

   Szia azt a ujjlenyomat funkció elérhető lesz a többi samasung készülékeken mit gondolsz?

   1. Hun Honcraft

    @Jozsef Bujaki Képernyő alatti ujjlenyomatolvasó sok Samsungon van,ez ugyanez,csak gyorsabb és pontosabb

   2. Jozsef Bujaki

    @Hun Honcraft ultra szonikus ujjlenyomat olvasóra gondoltam elérhető lesz a többi Samsung készülékeken

   3. Hun Honcraft

    Ujjlenyomat mindegyiken elérhető,amin van ujjlenyomatolvasó :D

  29. Hun Honcraft

   1:44 Vagy az előzőjén még Micro-USB ajzat volt pl. S7-ről vált fel

  30. Zsolt Mezei

   Várjatok! Én ezt nem követem, miker alkot a samu, de kíváncsi voltam, de amin lehidaltam az áron kívül, nem snapi 888-as ennyiért (alap modell)? Nem normálisak az emberek....

  31. István Vígh

   Azért ez csak az S széria ! Nem tartom jó lépésnek a műanyag használatát. Az meg pláne nem tetszik, hogy kihagyták a minőségi AKG fülest és a töltőt. Visszalépés a bővíthetőség hiánya is. Szerintem ebben az árkategóriában ezek nem megengedhetőek !!! Sajnálom, hogy majmolják a Apple-t !!! Szerintem nem ez lesz a siker telefon szériájuk.

  32. Armand Hegedüs

   Az árak fájnak inkább. Egy használt autó ára egy mobil. Vicc.

  33. Clever Bence

   Hát még idén marda a Huawei P30 pro

  34. Cursor Gaming

   mit gondolsz arról, hogy az Apple már 2017-től 3D-s arcfelismeréses árulja az iPhone-jait, az Androidos telefonokban, meg még mai napig sincs 3D-s arcfelismerés, és ha van, nyomába sem ér ?

   1. Tech2.hu

    Sokan hiányolják a Touch ID-t az iPhone-okból. Jó a Face ID, de a droidosok inkább a jobb ujjlenyomat-olvasóra nennek rá

  35. Zzzz ééé

   Szia Laci! Először Samsung Galaxy S8+ volt most 10+ van! Persze mind a kettőt akkor vettük mikor, megjelent Magyarországon! Igen, nem volt olcsó, de éreztette az emberrel a felső kategóriát, a prémium minőséget a Samsung! De én most még nagyobbat csalódtam a Samsungban, több okból is! Már nem most döntöttem el, hogy másik márkára váltok. De most lettem benne egészen biztos! Nagyon jók a videóid, gratulálok hozzá! Tartalmasak és mindenre választ kaphatunk, amire kíváncsiak vagyunk! Csak így tovább! 😃

  36. József Tóth

   Laci megéri s20 ultra ról váltani s21 ultra rá?

   1. Hun Honcraft

    nem

  37. Joci Szegedi

   Jó videó lett Laci de a Samsung majmólja az Apple-t, spóról de 330000es egy műanyaghátlapos csalódás😒😏

   1. Kollekció Rozsdás

    Ha tokot raksz rá teljesne mind1 a hátlap

  38. Zoltán Petró

   Nevetséges. Aki ezt megveszi beteg. Környezetvédelmi szempontból, nem ajánlott vétel.

   1. Kollekció Rozsdás

    1 nem, nem beteg 2 már miért is nem ajánlott k9örnyezetvédelmi szempontból?

  39. Sch Feri

   Emberek többsége úgyis tesz rá tokot nem értem a hisztit a műanyag hátlap miatt pláne, hogy nem vmi gagyi....szerintem s10ről nemigen éri meg váltani....

  40. Feri Kónya

   hugets.info/show/lXucltqz3px2mpg/vide.html Slusszpoén :D Kedves Samsung magyarország, ro...jatok meg, mi ez az árképzés ?

  41. Gábor Kiss

   Ugyanolyan érzetem van, mint amikor a kifogástalanra sikerült (és azóta a frissítésekkel még tovább turbózott) Note 9 után kihozták a Note 10-et. Visszafejlődés egy csomó téren. Nagyon el lettek kapatva a gyártók mostanra, így már nem törekszenek a felhasználói igények kielégítésére.

  42. tasika14

   Laci a buds pro-ról mikor lesz teszt? :)

   1. Tech2.hu

    Szia, pontosan nem tudom, de nálam van, lesz róla teszt

  43. Zoltán Gerdai

   S8+ om van és teljesen jól működik. Kaptam hozzá töltőt is szóval jobban is jártam. Ja és persze jack dugó is van benne.

  44. Zoltán Gerdai

   Jó h üvegből van így ha leejti az ember akkor biztos betörik a hátlap meg nagyon szép és jó h az újlenyomatokat gyűjti rendesen az üveg. A sok hülye meg ezen pattog h úristen nem üveg most akkor h fogom pókhálósra törni a hátlapot.

   1. Hun Honcraft

    ember,levagy maradva a Gorilla Glass Victus van olyan ütésálló,mint egy jó minőségű műanyag,de az üveg sokkal karcállóbb Az ujjlenyomat szedés meg a felületkezelésen múlik,mert vannak antiujjlenyomat üveghátlapú telefon,és ujjlenyomatmágnes műanyag hátlapú is :D

  45. Béla Batai

   Egy drága fos ennyiért,jobb szavakat nem tudok erre mondani. Az összes gyártó az apple kutyája , miközben savazzák őket . A készülékekkel és a specifikációval nem is lenne igazából gond , ha emberi áron lenne . A műanyag sem lenne gáz,mert tök mindegy hogy üveg és prémium ha tokban hordja az ember mert félti,de még egyszer 330 ezer . Az meg külön vicces hogy a prémiumnak is van prémiumkategóriás készüléke .

  46. Laszlo Szabo

   Szerintem fogták az s20 at és kicsi változtatásokkal eladták ujra. 😀

  47. Laszlo Szabo

   Szerintem felesleges volt kiadni. Nincs előrelépés de visszalépés annál több. És még drága is... Nemá hogy 2021 ben semmi nagy ujdonság nelegyen mobiltéren. Mikor lesz végre 8k 60 fps stabilizálással mindennel pl vagy mikor lesz végre normális zoom a telefonokba. Vagy normális éjszakai mód stb Egyedül proci téren történt előrelépés de pl tárhelytéren nem pedig várnám már a másfélterás mobilokat vagy lehetne már 12 gigás mobil alap.

  48. Dani Szabó

   Szia Laci! Érdemes volt huawei p20 pro mobilról huawei p40 prora váltani? Október 21 óta használom a p40 prot eddig nagyon meg vagyok elégedve vele mindenhogy! (fotózás, játék főleg) Valahogy örülök is meg nem is hogy nincs Google szolgáltatás rajta!

  49. Főnök Főnök

   Én nem értem a Samsung márkát mert mindig egy új telefont talál ki

   1. Főnök Főnök

    @Hun Honcraft hát jó mert nem Samsung galaxy a51 esem van de jó a szamszung marka

   2. Hun Honcraft

    és baj ez,hogy évente kiadnak új telefonokat?

  50. Zsolt Kohut

   Nem a műanyag hátlap a baj hanem a hozzá tartozó ár, adjak olcsobban ha elvesznek valamit... Igy csak a profitot növelik maguknak!

  51. Apor Kovács

   Az a gond, hogy az S7-ben széria esetében még volt normális méretű telefon, benne infra, értesítési LED, jack, véroxigénszintmérő, fülhallgató, na meg töltő. Tudom, hogy meg lehet magyarázni, hogy ezek rétegigények, de akkor is benne voltak, és ezek a telefonok tényleg mindent tudtak, amit az akkori technika lehetővé tett. Azért voltak csúcsmobilok. (Ezzel szemben az Iphone-oknak soha nem voltak ilyen extra funkciói, ebben volt több a Samsung S sorozat). Aztán évről évre kikerültek egyes funkciók: S8-ban az infra, S10-ben az értesítő LED, S20-ban a véroxigénszintmérő és a jack, most pedig ugye a töltő és fülhallgató. Kvázi a pénzünkért egyre kevésbé funkcionális telefonokat kapunk, és ez gáz. Külön érdekes, hogy abban bezzeg nem koppintották az Iphone-t, hogy kisebb méretű telefont is kihozzanak. Nem tudom mi lesz majd az S10e-m utóda, de úgy néz ki, hogy nem Samsung :(

  52. Ovari Viktor

   Számomra az S21 plus még nagyobb csalódás mint az S20 plus ami szintén csalódás... . Sokkal jobb lett a Xiaomi Mi 10T Pro, és még olcsóbb is.

  53. Morgo Kovi

   Na elég sokan fikázzák most itt a Samsungot ahogy elnézem. Nem mondom, hogy nincsen rá okuk, mert ez azért már nem az az innováció, amit elvárt volna tőlük az ember, meg amit megszoktunk. Egyes elemekben tényleg visszalépés történt, ami valóban gáz. És valóban, az okosóráik is fosok, főleg az Apple óráihoz képest nagyon elmaradnak. De a leggázabb, hogy tényleg az iPhone-t kezdik majmolni. Pont tőlük nem erre számított az ember. De mindezek ellenére, azért vegyünk figyelembe néhány dolgot. A Samsung kijelzője mellett még mindig eltörpül az iPhone kijelzője. Még kisebb felbontás esetében is. Még mindig, a legnagyobb iPhone 12 Pro Max aksija is kisebb, mint a legkisebb Samsung Galaxy S21 aksija. Egy iPhone-ra a számitógépről rámásolni dolgokat egy kínszenvedés, míg egy Samsungra pik-pak megvan, egyszerű fájlkezelővel. Egy iPhone-on nem lehet csengőhangnak mp3 zeneszámot beállítani, helyette szarakodhatunk valami ócska konvertálóval, ahol kiválaszthatjuk a legjobban tetsző 15mp-et és az lehet majd a csengőhangunk jobb esetben. Samsungnál erre nincs szükség. Egy iPhone még mindig nem tudja a hívásokat rögzíteni, míg egy Samsunghoz csak le kell tölteni a Call Recordert és már megy is. Egy iPhone 12 Pro nehéz mint egy tégla, miközben egy jóval nagyobb és jóval nagyobb aksival rendelkező Samsung S20+ is pehely súlyú hozzá képest. Szerintem egyébként iPhone 12 Pro-t egyáltalán nem érdemes vásárolni, mivel a sima iPhone 12 lényegében ugyanazt tudja csak sokkal olcsóbban. Ugyanaz a kijelző, ugyanaz a kijelzővédelem, ugyanúgy vízálló, ugyanaz a proci, ugyanaz a memória, ugyanaz az aksi, egyedül annyi a különbség, hogy 1 db kamerával kevesebb van benne (ami valljuk be sokat nem számít), nincs benne Lidar (ami meg kb. semmire se jó) és nem acél a kerete, hanem alu (ami meg inkább pozitív szerintem mint negatív, hiszen könnyebb). Szóval itt az Alma is mellé lőtt kicsit szerintem. Visszatérve a Samsungra, az, hogy a legkisebb S21-nek a hátlapja műanyag, legfeljebb csak az egónkat zavarhatja szerintem. Mert hát csak úgy halkan mondom, hogy az üvegnek nevezett hátlap sem üveg ám. A Gorilla Glass valójában egyfajta polikarbonát, ami meg lényegében szintén műanyag. Minőségi műanyag, de műanyag. Aki nem hiszi el, az járjon utána maga: hu.wikipedia.org/wiki/Polikarbon%C3%A1t Innentől nézve viszont már nem is annyira gáz az a műanyag hátlap szerintem. Ráadásul úgyis valami szilikon tokot fog rá tenni akinek egy csepp esze van, ami meg szintén műanyag, akkor meg nem tök mindegy? :D A Samsung órái gázok, viszont a bt. fülhallgatói messze jobbak szerintem a Samsungnak mint az Almának. Ez tapasztalat. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy messze szebbek és jobban illenek is a fülbe, különösen a Buds Live. Szerintem jobb a Pro-tól, de legalábbis kényelmesebb az biztos. Apropo! Ha egy Samsung Galaxy S-t előrendel valaki, akkor még a legkisebb verzióhoz is jár plusz komoly ajándék. A sima S21-hez pl. egy Buds Live és egy Smart Tag. Egyik olyan 50-60 ezer közt mozog árban, másik pedig olyan 12-13 ezer körül. Tehát nagyjából minimum egy 62-63 ezer Ft értékű cuccot vágnak hozzá csak úgy az előrendelőkhöz. Mit is kap egy iPhone előrendelő a bazi drága készüléke mellé? Ja, hogy semmit! Helyette viszont várhat rá több hónapot, mire szíveskedik kishazánkba is megérkezni, miközben egyébként már az összes környező országban kapható. Szóval ebben még mindig a Samsung a jobb. Méghozzá mérföldekkel. Összegezve; Tudásban, ergonómiában, előrendeléshez adott plusz dolgokban még mindig a Samsung a jobb. Más kérdés, hogy a supportban viszont lenne mit fejlődniük. Reméljük, hogy egyszer talán fognak is.

  54. Dávid Kovács

   Iganzándiból a fasz ki van a Samsung-al.. már komolyan. Minden évben, ki bassznak valami új szart,ami nem időt álló... 256gb.. hol élünk? ez egy foss... szeretem az androidot, de ez már kurva szar...

  55. Laci Laci

   Úgy néz ki tesztelték a vásárlókat az S20 FE-vel, hogy hajlandóak vagyunk-e elfogadni a megnyírbált prémium érzést a hátlappal meg a lapos és kisebb felbontású kijelzővel. Boldog tulaja is vagyok egy olyan keszüléknek Csak az harmadával olcsóbb volt mint ezek közül a legolcsóbb és van hozzá töltő.

  56. Zoltán Boncz

   Szia Laci. Nagyon jó lett a videó. Egy biztos, marad még az S20 ULTRA😊

  57. Kövér Gábor

   Nekem ez a Matt vagy műanyag hátlap bejön. Legalább nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat

  58. Andrew Grózli

   De gáz ez a telefon műanyag hátlap ilyen drága telefonnál Alap lenne hogy nem műanyag a hátlap Meg szerintem jó lett volna ha bővíthető a memória

  59. LeviTheName

   Hmm környezetvédelem miatt nem adnak töltőt, de műanyag hátlap.

  60. SeaSpeaks

   Laci! Jó lenne egy ilyen ismeretterjesztő videó arról, hogy Magyarországon miért ilyen abszurd drágák a készülékek! Én, és jó pár ember azért tudja a rengeteg indokot, de úgy érzem, hogy a nagyobb, fiatalabb/idősebb (tehát iskolás/lassan nyugdíjba vonuló) közönség nincs tisztában ezekkel az okokkal. Szerintem nagy sikere lenne! Ha gondolod, segítek is benne, párszor már levezettem a dolgokat magamnak, és pár közelebbi ismerősömnek-

  61. Róbert Pájer

   Alig várom a Xiaomi MI 11-et! Márkahű voltam a Samsung S szériákhoz, de az S10+ készülékem volt az utolsó amikor megálljt parancsoltam magamnak! Másodlagos telefonnak vettem egy Redmi Note 9 Pro-t és annyira pozitívan meglepett a készülék, hogy ennyiért is lehet jó telefont venni?! Szóval viszlát Samsung, pedig nagyon tetszik az S21 széria, habár ha vennék, akkor S20 Ultrát vennék! De minek, amikor már tudom, hogy az ár feléért vannak más, hasonló minőségű telefonok is a piacon! A töltő, fülhallgató hiánya engem nem zavarna, a műanyag hátlap sem, viszont az ár-érték arány már nem éri meg!

  62. Viktor Soós

   Azt lehet tudni, hogy az S21 hátlapja újrahasznosított műanyag e, ha igen, akkor megértem az adapter elhagyását, ha már környezetvédelem, ha nem újrahasznosított, akkor a sz@rnak egy pofon és tényleg csak majmolás... 🤔

   1. SyM bioTe

    Ugyan már, a környezetvédelem az csak a marketingrizsa. Pénz a fő mozgatószál.

  63. László Dézsi

   Eddig a Samsung új S gen. megjelenései arról szóltak, hogy mi mindent adnak, az S21-nél viszont arról, hogy mit vesznek el. Sajnálom ezt az új stratégiát.

  64. Bajszos József

   Kb. 10 éve van Samsung telefonom. Asszem a jelenlegi(S10+) lesz az utolsó. Sajnálom...

  65. Tisza [SIHA]

   Köszönöm a videót, sok érdekes infó kiderült! :) Samsungot használok lassan 3 éve, most S10-em van. Az akkuját leszámítva megvagyok elégedve vele. Anno az S8-al nagyon jól jártam és imádtam, de ott is a kicsi üzemidő volt az egyetlen, amit negatívként feltudtam volna hozni. Elnézve, a Samsung egyszerűen nem tud megfelelő üzemidővel rendelkező csúcstelefont csinálni, hogy ne kellejen kompromisszumot kötni. Lehet, hogy az S21 sokkal jobb akku téren, de meg is kell fizetni azt a + árat.

  66. Krisztián Izsák

   Ha igaz, hogy Trampliék lassan letiltják az összes kínai gyártót, lassan oda viszik az árakat ahova akarják, mivel a Samu vs Iphone pároson kívül , a Top 5-ből kiesik mindenki :(

  67. Szigeti Beni

   Laci hogyha veszek egy telefont android 10 el akor meg fogja kapni az android 10 utáni frisiteseket is

   1. Hun Honcraft

    attól függ,melyik telefon

  68. Maloy

   S21+-t akartam venni dehát ha rosszabb a felbontás a kijelzőben mint az S8+-omban akkor szerintem nem éri meg...

   1. Maloy

    @jakab Gal az is fontos ...

   2. Adrienn K.

    Én az S9+-om cseréltem le 20+-ra, de megbántam, a 20+ kamerája egy kalap sz.r. Fontolgattam a váltás iphone-ra, de az s20+ lett. A következő telefonom nem Samsung lesz az tuti. Nagyon túl lett árazva és minőségben meg nem hozza már az árnövekedést.

   3. jakab Gal

    @Maloy ne a hátlap alapján dönts 😅

   4. Maloy

    @jakab Gal ja , az jobban megéri , de ezeknek a hátlapja nagyon jol nez ki , az meg annyira nem ...

   5. jakab Gal

    Inkább s20+

  69. NOPE

   Egy 300+ ezres telón müanyag a hátlap.... Azért a pofátlanság már határtalan manapság. A sima s22-be meg már hangszóró se lesz csak az s22+-ba?

  70. Richárd Varga

   A xiaomi egy hulladék továbbra is , a oneplus megfontolandó .

  71. Martin wenom

   Félmilliós telefon azt nincs hozzá töltő... Atyaisten

   1. Gábor Kiss

    Ultra skótkodás, elnézést a skótoktól.

  72. Süveges Roland

   Samsung felhasználó vagyok 12 éve (S , Note széria) de ez..........Hajrá , még egy ilyen és váltok One Plus-ra. Vicc ez a telefon 🤝😂

  73. Pityuri77

   Azért vicces cég ez a Samsung. Cikizik az almásokat, hogy nincs Jack csatlakozó, hogy nem bővíthető a memória, hogy nem adnak töltőt, stb. erre megjelennek egy butított S20 szériával. Kisebb kijelző felbontás, nincs memória bővítés, a Plusban és Ultrában 12 GB RAM helyett (5G-s változatok) már csak 8 GB, nincs töltő, nincs füles, a sima változat ilyen áron is műanyag hátlapos. Mire verik a nyálukat? Nekem most Galaxy S20+ 5G-m van, de egyáltalán nem estem tőle hasra, ráadásul baromi drága volt. Régen nagy Samus voltam, a legelső Galaxy S-től (még mindig a fiókban figyel) S5-ig kísértem őket, majd meguntam és szerencsére váltottam. Huawei P8 után egy Mate 10 pro-t használtam, és ezek voltak azok a telefonjaim, amiket a legjobban szerettem. Sajnos a Huaweit ellehetetlenítették, így visszatértem a Samsunghoz, de rossz döntés volt részemről. A következő márkám biztos nem ez lesz. Csak nehogy a Xiaomi is a Huawei sorsára jusson. Talán még OnePlus.

  74. Csaba Murkucz

   Szégyen, hogy ennyi pénzért nem raktak bele egy vacak töltőt. Ennyit az egészről. Egy vicc.

  75. Dixi 98

   Régen nagy Samsung fan voltam, csak Samsung telefonjaim voltak. Egyszer cseréltem Iphone-ra, azóta se bántam meg. Sajnos egyre jobban kezdem utálni a Samsung termékeit.

  76. Los Blancos

   Sajnálom, hogy ide jutott a Samsung.

  77. Gyovai Tibor

   Szerintem szánalmas az irány am felé a Samsung tart. Én nagy rajongó voltam, a Note3 óta csak Samsung telefonom volt, de a jelenlegi az utolsó, mert ezt a minőséget és funkcionalitást jóval több mint 100.000 forinttal olcsóbban is meg lehet venni más gyártótól. A töltő kihagyása pedig számomra egy olyan szánalmas döntés volt, ami lényegében nálam elkaszálta a márkát.

  78. Patrik Porkoláb

   Szerintem, mivel nálunk eléggé eltolják az árakat gáz, ha egy csúcs műanyag hátlapot kap. Ha nem tolnák el a boltok az árakat, akkor azt mondom, oké. Azt hittem az S21 minden tagja műanyag hátlapot kapott. Láttam egy cikket nemrég hogy az Ultra kapott csak üveget, a 21+-ról meg semmit nem hallottam. Jó tudni, hogy az is üveget kapott, ha már a 21 nem azt kapta. Bár igaz, úgyis tokban lesz szóval mindegy, de azért ha felsőkategóriás, legyen már megadva neki a amit meg kell. Oké. A műanyag hátlap sem rossz ha jól megcsinálják, de azért na 😂 Annak, hogy nem bővíthető nem nagyon örülök. Bár az S10-em 128GB-ját se használom ki, szerintem van vagy 99GB szabad hely még ha nem több, de azért nem szeretném kidobni a 32GB-os SD kártyámat ha már megvettem. Jelenleg s10 van a tulajdonomban, de neeem nagyon érzem azt, hogy váltanék. Megfontolnám az S21+-t, talán az Ultrát de a sima S21-re nem biztos, hogy váltanék. Talán még a OnePlus az ami szóba jöhetne, vagy az iPhone ha más gyártók után nézelődnék.

  79. Gábor Bocskai

   Nekem nagyon nem tetszik a samsung új vonala... Ha túlárazott prémium cuccokat akar az ember akkor apple-t vesz... A mi11-nek még nincs kimondott ára az eu-ban, de ha a kínai árának 1,5x szerese még akkor is jóval, de jóval jobban megéri várni egy kicsit és azt venni... Egyébként maga a design egész jó lett, kár, hogy maga a telefon össz-visz ennyivel jobb a régebbi modellnél...

  80. Dávid Mátyás

   Lesz összehasonlítás iPhone 12 Pro Maxxal?

  81. Gyuri N.

   A műanyag hátlap nem zavarna. Az árazás megszokott. Az viszont bosszant,hogy nem lehet bővíteni,pont mint az S6-ot

  82. Stef Grand

   Tapasztalataim alapján,

   1. Hun Honcraft

    ?

  83. Szilárd Szilágyi

   Használtam S7 Edge-t, S8+-ot most S10+-om van, es az s22 megjelenése után terveztem lecserélni az S21-re de nem győzött meg róla, hogy megérné a csere. :(

  84. Varga Gábor

   Szerintem baromi ronda. De ez szubjektív.

  85. krisztián budai

   Vajon kell ez a sok sza.... r számunkra !

  86. Borsodi Máté

   Jó, de a természetbe is kimehetnél fotózni, szerintem vannak olyanok, akiket kimondottan érdekel, hogy ott hogy teljesít a telefon kamerája.

   1. Tech2.hu

    Szia, vannak kinti felvételek a tesztben, egyébként pedig pont ugyanúgy teljesít, ahogy az S20/S20+. Ugyanazok a kamerák.

  87. Elek Ebéd

   Elég szar lehetne a márka neve már “Kiss Apple “

  88. Szabolcs Szélig

   Ekkora rakás sz.rt a Samsungtól még nem láttam. De köszi nekik, veszek egy iPhonet.

  89. Imre Bődi

   Koszi a videot !

  90. Sutorneultracrepi

   Az S6-al mar egyszer felsultek, aztan kaptunk egy S7-et. Remelem az S21 eseteben is hasonlo lesz es jovore olyan telefont kapunk amire varunk.

  91. _ 78asJanos_

   Nahát László, micsoda kockád van?!Nem láttam még ilyet, megkérdeztem jópár kockást, ők sem ismerik, talán ez egy egyedi matricával ellátott 3x3 🙂

   1. _ 78asJanos_

    @Tech2.hu Nagyon különleges, ilyet én is szivesen látnék a gyüjteményemben, dekorációnak is kiváló🙂👌

   2. Tech2.hu

    Szia, igen, egyedi. A dbrand csinálta MKBHD-vel közösen (amerikai tech videós). Limitált ideig volt kapható.

  92. György Borbás

   én vagyok ennyire szemfüles....vagy a telefon mutogatása közben csak nekem szúrta ki a szememet az rtx3070 doboza a polcon 😅? (Gondolom nem csak én sóvárognék tesztért😅)

   1. Tech2.hu

    Hamarosan érkezik a teszt :)

  93. Róbert Ezaz

   Nagyon szomorúnak találom hogy eltűnt gyakorlatilag az összes tartozék ! Én eladtam az előző telommal a töltőt és ezen az áron szomorú az is hogy nem sokat fejlődtek a telefonok! Xiaomi mi 11 viszont érdekelne és kiváncsi is lennék rá itt mikor lesz kapható ? És hogy mennyiért.

  94. Martin Hogenadler

   Koszi, hogy válaszoltál az S20 vs 21 vásárlásra! Nem nyom tovabb! Pacsi

  95. Dániel Majer

   Ha az S21 250k körül lenne a 800 dolláros árból kiindulva és nem 330k, egyből más szájízt hagyna maga után.

  96. Péter Máté

   Úgy gondolom hogy ennyi pénzért járt volna hozzá a fémhátlap..... érthetetlen hogy miért kell ezen spórolni a Samsungnak úgy, hogy ez az árban nem jelenik meg....

   1. Tech2.hu

    @Péter Máté a Note20 Ultra üveg hátlapos. Fém hátlappal pár éve nem gyártanak már telefont. Vedd figyelembe azt, amit mondtam a videóban. USA-ban 200 dollárral olcsóbb az S21 nyitóára, ennyivel kevesebbért megbocsátható az anyaghasználat, viszont itthon 5e Ft-tal drágább mint az S20 volt. Erre céloztam

   2. Péter Máté

    @Tech2.hu Attól hogy Magyarország kis piac még nem kellene műanyag hátlapokkal elárasztani az országot... szerintem nem vagyunk kevesebbek mint a több lakossal és pénzzel rendelkező országok... egyébként is sokan részletre vásároljàk meg a szolgáltatóknàl a készülékeket...ami egyszerre nem akkora kiadás....pld. engem abszolút nem érdekel a vezetéknélküli töltés....a Note 20 ultra fémhátlapos... akkor ott sem működik a vezetéknélküli töltés....?....pedig az zászlóshajó a maga kategóriájában....nem gondolom hogy az indokod jó....persze nincs szándékomban vitatkozni....a lényeg hogy ennyi pénzért már elvárja az ember a fémhátlapot....erre úgy gondolom hogy semmilyen megmagyarázás nem jó.... A munkádhoz további sok sikert.....

   3. Tech2.hu

    A fém hátlap nem tenné lehetővé a vezeték nélküli töltést. Magyarország kis piac, szerintem a környező országok jó részében olcsóbb az S21 mint itthon.

  97. blueefmx

   Nálad van még hó?:O

   1. Tech2.hu

    Pár nappal korábban csináltam a képeket :) Amikor még volt.

  98. Róbert Veszelka

   Annyi mindent elhagytak, hogy S19-ként kellett volna forgalomba hozni.

  99. Fanni Csik

   Én most az s10e-vel tolom (még anno a te videód miatt is tetszett meg), és nem váltanám le ezek közül egyikre sem...

   1. Norbert Boncz

    +1 ( basic s10, kb még 3 évig fullosan használható vagy talán tovább is)

  100. Robert Karoly

   Eleg gusztustan mar egy jo ideje amit a Samsung gyart.